@
PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG
popust za tehniko 1na1 10€

Naj se zaiskrijo vaše oči z LADYLASH trepalnicami.
Prijavite se na Ladylash novice in si prepišite kodo za popust.


Če ste že prijavljeni na LADYLASH
e-novice, se naročite brez prijave. Popust lahko izkoristite v 90 dneh od izdaje kode za popust.


Ladylash • Zaloška cesta 155 • Ljubljana • 051 200 202 • info@ladylash.si
Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. LadyLash trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave! S permanentno podaljšanimi trepalnicami glamurozen izgled ne bo več prestiž, ampak vsakdanjost. LadyLash podaljševanje trepalnic je modno kozmetični dodatek, ki osvaja svet. Poudarjene trepalnice so osnova urejenega izgleda vsake ženske. Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj. Z LadyLash trepalnicami boste zjutraj prihranile marsikatero minuto in nato cel dan izgledale sveže in urejeno. Trajno podaljšane trepalnice LadyLash so revolucija v ličenju za vse aktivne ženske.


Kako dolgo boste nosili podaljške?
Obstojnost trepalnic LadyLash je odvisna od ciklusa rasti vaših trepalnic. Ta v povprečju traja od štiri do šest tednov, nato pa trepalnica LadyLash odpade skupaj v vašo naravno trepalnico. Veziva, ki se uporabljajo za podaljševanje trepalnic, so podobna lepilom, ki se uporabljajo v kirurgiji, in so hipoalergenska.
24 ur po postopku postanejo podaljšane trepalnice vodoodporne.
Ali podaljševanje škoduje naravnim trepalnicam?
Podaljšane trepalnice so lahke, nemoteče in ne škodujejo vašim naravnim trepalnicam.
Ali so trepalnice Ladylash primerne, tudi ko ste na počitnicah?
Da, trepalnice LadyLash so idealne za na počitnice. Z njimi lahko plavate in se udeležujete vseh drugih športov. S trepalnicami LadyLash ne boste imeli skrbi zaradi sledov ličil in boste vedno videti urejeni in zapeljivi.
Ali lahko uporabljate ličila skupaj s trepalnicami Ladylash?
S podaljšanimi trepalnicami ne boste več potrebovali maskare. S tem boste trepalnice razbremenili konstantnega nanašanja in odstranjevanja ličil, sebi pa prihranili veliko dragocenih jutranjih minut. S trepalnicami LadyLash sicer lahko uporabljate tudi ličila, vendar ta ne smejo vsebovati olj. Priporočamo uporabo črtala za veke in maskare Lash Perfect, ki sta narejena posebej za kombiniranje s trepalnicami LadyLash.
Ali lahko uporabljate kontaktne leče?
Seveda, vendar vam priporočamo, da jih pred postopkom podaljševanja odstranite.
Kako negujete podaljšane trepalnice?
Popoln videz trepalnic LadyLash boste obdržali z refili, ki se izvajajo na dva do tri tedne. Z refilom nadomestimo manjkajoče trepalnice in vse na novo podaljšane trepalnice utrdimo z brezbarvnim utrjevalcem LadyLash, ki ga priporočamo tudi za vsakodnevno uporabo.
PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG