@
PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG
popust za tehniko 1na1 10€

Naj se zaiskrijo vaše oči z LADYLASH trepalnicami.
Prijavite se na Ladylash novice in si prepišite kodo za popust.


Če ste že prijavljeni na LADYLASH
e-novice, se naročite brez prijave. Popust lahko izkoristite v 90 dneh od izdaje kode za popust.


Ladylash • Zaloška cesta 155 • Ljubljana • 051 200 202 • info@ladylash.si
Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. LadyLash trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave! S permanentno podaljšanimi trepalnicami glamurozen izgled ne bo več prestiž, ampak vsakdanjost. LadyLash podaljševanje trepalnic je modno kozmetični dodatek, ki osvaja svet. Poudarjene trepalnice so osnova urejenega izgleda vsake ženske. Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj. Z LadyLash trepalnicami boste zjutraj prihranile marsikatero minuto in nato cel dan izgledale sveže in urejeno. Trajno podaljšane trepalnice LadyLash so revolucija v ličenju za vse aktivne ženske.


Pravna obvestila

Lastnik spletne strani in zbiratelj podatkov je Zavod Kubik Ljubljana, Pot heroja Trtnika 10a, 1261 Ljubljana, Slovenija, SI 62334069.
Zavod Kubik/ studio LadyLash se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in bo razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Vse informacije, podatki in gradiva na www.ladylash.si so informativne narave. V studiu LadyLash se bomo trudili zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov.
Predmetno pravno obvestilo lahko studio LadyLash kadarkoli spremeni ali ga iz spletne strani izbriše, brez predhodnega obvestila.

Spletna stran www.ladylash.si je intelektualna lastnina Zavoda Kubik in je avtorsko zaščitena. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Studia LadyLash/Zavoda Kubik, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Izjava o zasebnosti
Studio LadyLash se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.
Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.ladylash.si. Z uporabo spletnega mesta www.ladylash.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.
Zbiranje osebnih podatkov

Studio LadyLash zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in Priimek (posledično tudi spol)
 • E-mail
 • Telefonsko številko

Spletna stran www.ladylash.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.
Med te podatke sodijo:

 • naslov IP
 • vrsta brskalnika
 • imena domen
 • čas dostopanja
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Studio LadyLash te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Studio LadyLash zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Studio LadyLash lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Studio LadyLash nudi
Varovanje osebnih podatkov
Studio LadyLash se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Uporaba piškotkov (ang. Cookies)
Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.
PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG