@
PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG
popust za tehniko 1na1 10€

Naj se zaiskrijo vaše oči z LADYLASH trepalnicami.
Prijavite se na Ladylash novice in si prepišite kodo za popust.


Če ste že prijavljeni na LADYLASH
e-novice, se naročite brez prijave. Popust lahko izkoristite v 90 dneh od izdaje kode za popust.


Ladylash • Zaloška cesta 155 • Ljubljana • 051 200 202 • info@ladylash.si
Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. LadyLash trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave! S permanentno podaljšanimi trepalnicami glamurozen izgled ne bo več prestiž, ampak vsakdanjost. LadyLash podaljševanje trepalnic je modno kozmetični dodatek, ki osvaja svet. Poudarjene trepalnice so osnova urejenega izgleda vsake ženske. Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj. Z LadyLash trepalnicami boste zjutraj prihranile marsikatero minuto in nato cel dan izgledale sveže in urejeno. Trajno podaljšane trepalnice LadyLash so revolucija v ličenju za vse aktivne ženske.


06.02.17
avtor: Nataša

klasicna ali volumination metoda

Klasika ali Volumination?

Klasična tehnika je tehnika s katero eno naravno trepalnico podaljšamo z enim podaljškom. Tej tehniki rečemo tudi 1na1 ali 1:1. Primerna je za stranke, ki imaj osvoje trepalnice dovolj goste in bi rade dodale dolžino in obliko. Ta tehnika izgleda zelo naravno.

Volumination ali 2D, 3D, 5D oz. ruska tehnika pomeni, da eno naravno trepalnico podaljšamo z več tanjšimi podaljški. Pri 2D z dvema podaljškoma, pri 3D s tremi, pri 5D pa s petimi. Podaljški so v tem primeru tanjši in lažji kot pri klasični tehniki. Z voluminationom dosežemo veliko gostoto in bolj glamurozen izgled in je primerna za stranke z redkejšimi naravnimi trepalnicami ali presledki med trepalnicami.

20.02.15
avtor: Nataša

LadyLash partnerji studia Xtreme Lashes

Uporabljamo visoko kakovostni material Xtremelashes

Studio LadyLash je ponosni partner studia Xtremelashes Slovenija

10.06.14
avtor: Nataša

Maja Ferme Viktorji 14 Maja Ferme Viktorji 14

Viktorji 2014

"Z Ladylash trepalnicami so bile priprave na rdečo preprogo enostavne in prijetne, videz trepalnic pa bogat in glamurozen kot je za tovrstne dogodke zaželjeno. Hvala za prijaznost in profesionalnost!"


Maja Ferme, priznana modna oblikovalka

21.05.14
avtor: Tina

slabo podaljšane trepalnice podaljševanje trepalnic

Zakaj je pomembno katerega ponudnika podaljševanja trepalnic izberete?

Pogosto se nam dogaja, da se pri nas oglasijo dekleta s povsem uničenimi trepalnicami. Veliko je tudi takšnih, ki so se od gostih in dolgih trepalnic že poslovila, saj so zaradi slabih izkušenj prepričana, da je podaljševanje trepalnic škodljivo. NAPAKA! Podaljšane trepalnice so lahko dolga leta vaša vsakdanja družba, je pa res, da morate skrbno izbrati salon, v katerem bodo storitev opravili strokovno in kakovostno. Katere so najpogostejše napake pri podaljševanju trepalnic?

ENA NARAVNA TREPALNICA EN PODALJŠEK!

Postopek ne bo uspešen, če trepalnice niso dobro ločene med sabo in je na več naravnih trepalnic, ki se držijo skupaj, nalepljen le en podaljšek. Tako se trepalnice poškodujejo , saj ne morejo nemoteno rasti – vsaka ima namreč svojo smer in hitrost rasti, zdaj pa so zlepljene skupaj, kar povzroči občutek 'vlečenja'. Začnejo se nepravilno vihati, pri čemer občutimo nelagodje. Pri tem se lahko poškoduje mešiček, iz katerega raste trepalnica, zaradi česar ta celo preneha rasti.

LJUDJE IMAMO RAZLIČNE TREPALNICE

Če je naša naravna trepalnica nežna in tanka, morajo biti takšni tudi podaljški, pri čemer je pomembno tudi to, kako dolga in kako ukrivljena je. Če izberemo pretežek in predolg podaljšek, se lahko trepalnica poškoduje in zlomi, kar lahko slabo vpliva na njeno rast. V marsikaterem salonu nameščajo dolge in debelejše podaljške, ker je učinek takšnega podaljševanja večji. A žal le na kratki rok! Izberite salon, kjer je na voljo več dolžin, krivin in debelin podaljškov – strokovna stilistka vam bo znala svetovati pri pravilni izbiri.

PREPUSTIMO SE STROKOVNJAKOM

V salonih, kjer opravljajo različne storitve (poleg podaljševanja trepalnic še manikiro, masaže, kozmetične in frizerske storitve ...), se pogosto zgodi, da osebje ni dovolj usposobljeno za vse, kar salon ponuja. Podaljševanje trepalnic je precizno delo, ki zahteva veliko vaje in izkušenj, ki pa jih je v takšnem okviru težko pridobiti. Poleg tega tovrstni saloni po vsej verjetnosti nimajo veliko strank za podaljševanje trepalnic, kar pomeni, da morda uporabljajo materiale, ki jim je pretekel rok trajanja (ta je posebej pomemben pri lepilu za podaljške).

21.05.14
avtor: Tina

dan odprtih vrat LadyLash

LadyLash DAN ODPRTIH VRAT 14.6.!

LADYLASH dan odprtih vrat Pomlad je letni čas, ki se ga vse veselimo. Dnevi so daljši, večeri toplejši, ljudje pa bolj sproščeni in pripravljeni na druženje. Spet bomo izvlekle lahkotnejšo garderobo, posegle po lažjih ličilih in si privoščile vse tiste lepotne obrede, na katere smo čakale vso dolgo zimo. Mednje zagotovo sodi tudi podaljševanje trepalnic.

Obiščite nas na dnevu odprtih vrat, ki bo v salonu LADYLASH potekal v soboto, 14. JUNIJA, od 9. do 18. ure, in pomlad pozdravite s še bolj zapeljivim pogledom. Trepalnice vam bomo podaljšali PO SUPER UGODNI CENI 40 EVROV.

Kliknite za naročilo (pohitite, število terminov je omejeno).

21.05.14
avtor: Tina

nevesta

Za neveste - Tinina zgodba

»Svojo poroko sem načrtovala več kot pol leta. Mesece sem iskala pravo obleko, primerne čevlje, se odločala o make-upu ... skratka res sem želela, da bi bilo popolno. Veliko so mi pomagale tri najboljše prijateljice, ki so me teden pred poroko poklicale in rekle, da imajo zame presenečenje. Odpeljale so me v salon LadyLash, kjer so mi podaljšali trepalnice. To je bilo darilo, ki sem ga bila resnično vesela – moj make-up na poroki je bil res top, še ob treh zjutraj sem bila videti kot iz škatlice, za kar gre glavna zasluga trepalnicam. Na poročnem potovanju, kamor sva se odpravila že naslednji dan, pa se mi zaradi podaljšanih trepalnic sploh ni bilo treba ličiti. Brezskrbno sem se kopala in potapljala ... Vse od takrat se redno vračam v salon LadyLash in si življenja brez podaljšanih trepalnic sploh ne predstavljam več.«

05.03.13
avtor: Nataša

trepalnice s kristalčki trepalnice s kristalčki - barve trepalnice s kristalčki

trepalnice s kristalčki

Če se želite pomlad pozdraviti z novim videzom, lahko preizkusite trepalnice s kristalčki.

V studiu LadyLash vam ponujamo dve možnosti.

Prva so kristalčki, ki se aplicirajo NA trepalnico. Kristalčki so v različnih barvah in so peresno lahki tako, da jih sploh ne boste čutile. Negujete jih podobno kot podaljšane trepalnice. To pomeni, da se izogibate dotikanja trepalnic in nanašanja mastnih krem, makeupa in odstranjevalcev. V kombinaciji s temi kristalčki lahko normalno uporabljate senčila in eyeliner. Efekt kristalčka je viden predvsem od zgoraj, ko so oči zaprte. Odločite se lahko za en kristalček, ki poudarja kotiček očesa ali pa za več kristalčkov, ki so razporejeni po celi dolžini veke. V studiu LadyLash boste lahko izbirali med 8 barvami kristalčkov in izbrali tisto, ki bo najlepše poudarila barvo vaših oči.

Obstojnost kristalčka je, ob primerni negi, približno dva tedna.

V naslednjem prispevku vam opišem še drugo varianto kristalčkov, ki se aplicirajo direktno na kožo.

se beremo, blink blink

04.03.13
avtor: Nataša

papirnate trepalnice - mali metuljček papirnate trepalnice - pajkova mreža papirnate trepalnice - ptički papirnate trepalnice - london papirnate trepalnice - vrtnice papirnate trepalnice - čipke papirnate trepalnice - češnjev cvet papirnate trepalnice - jelenčki papirnate trepalnice - pav

papirnate trepanice s figuricami

Želite svoj obraz narediti res zgovoren?

Papirnate trepalnice pripovedujejo cele zgodbe. Lahko si izberete metuljčka, ptičke, pava ali čipkast ornament. Izmislite si svojo zgdobico in v njej odigrajte glavno vlogo!

Papirnate trepalnice so filigransko izrezan origami. So nežne in lahke, da ji sploh ne čutite. Aplicirajo se kot umetne trepalnice in jih lahko, ob pravilni uporabi, nosite večkrat.

Papirnate trepalnice lahko kupite v studiu LadyLash.

 

PODALJŠEVANJE TREPALNIC GALERIJA NAŠE STRANKE MEDIJI POSEBNA PONUDBA VEČ KJE SMO BLOG